Navegant, tot i la redundància, en el meu cas, per internet, m’he sorprès al trobar la notícia que més avall podreu llegir.
Les històries de pirates solien escriure’s basant-se en històries reals.
Son en part llegendes, en el que correspondria a allò que a tots ens han dit, que les llegendes són meitat veritat meitat mentida.
Realment existeix el tresor de Flint? El de Barbanegra? I així els milers de tresors dels milers d’històries i aventures de pirates, bucaners i altres?
Hi ha gent que si creu en aquests tresors com creu en “el cor de la mar” el famós collar de Titànic.
Resumint, un nord-americà (no és d’estranyar tampoc) fa cinc anys que es dedica a buscar un tresor perdut en una illa britànica.
Tenia permisos estatals, i ha aconseguit permisos per cinc anys més.
Trobarà el tresor del nostre estimat Jim? O potser es el d’un altre pirata?
Qui sap si en realitat totes les històries no parlen del mateix tresor.
I si que és així si ens fixem en el vertader tresor, l’aventura, com per exemple en L’Illa, Jim, va créixer, i es va formar com a persona, en tots els moments que de segur nosaltres recordaríem si haguéssim viscut quelcom similar.
De moment, us deixo amb la noticia:
Norteamericano Bernard Keiser fue autorizado para excavar otros cinco años en Puerto Inglés
Multimillonario reanuda búsqueda de tesoro en Robinson Crusoe
Tras conseguir la aprobación de organismos estatales, el excéntrico investigador retomará en octubre los trabajos para localizar el botín enterrado por corsarios ingleses del siglo XVIII, calculado en US$ 10 mil millones.
"Conocimiento del area" Culminada esta etapa, se precisará el sitio donde se encontraría el tesoro.
Al cabo de cinco años de exhaustivas búsquedas, que sin embargo han concluido sin resultados concretos, el norteamericano Bernard Keiser está determinado a no poner fin a su ambicioso proyecto: encontrar el tesoro que desde hace casi tres siglos estaría enterrado en la zona de Puerto Inglés de la isla Robinson Crusoe.
Ya expirados los permisos originales de excavación y exploración que los organismos estatales medioambientales entregaron en 1999 al empresario norteamericano para intervenir el entorno del sector denominado "Boca del Escorpión"-ubicado a unos 200 metros de la cueva de Alejandro Selkirk y a 500 metros de la playa- Keiser ha logrado obtener una ampliación por otros cinco años.
Según los antecedentes históricos recopilados, allí se encontrarían más de 800 barriles que contienen valiosas piezas de oro y joyas, además de una "rosa de oro", que sería la principal pieza del botín incaico robado por los españoles y posteriormente saqueado por los corsarios ingleses.
La febre de l’or, o la febre de l’aventura?
Author: sarah /
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentarios:
Publica un comentari a l'entrada